Η δήλωση του μεγάλου πρωταγωνιστή της νίκης στη Νέα Σμύρνη, Καρίμ Ανσαριφάρντ για τις δυσκολίες που πέρασε τον προηγούμενο καιρό στην ομάδα αλλά και η αντίδραση του κόσμου του Πανιωνίου όταν επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη ήταν μοναδική.


Συγκρεκριμένα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από καιρό επέστρεψα στους αγώνες. Δύο μήνες προσπαθούσα να μείνω προετοιμασμένος, ήταν κάτι πολύ δύσκολο να το πετύχω αυτό, γιατί ήμουν έξω από όλα, ακόμα και στις προπονήσεις. Ευχαριστώ τον Θεό, που ήρθε αυτή η ημέρα και πήρα την ευκαιρία. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος.»


Για τη στιγμή που βγήκε αλλαγή και ο κόσμος του Πανιωνίου τον χειροκρότησε: «Ήρθα στην Ελλάδα έχοντας συμβόλαιο με τον Πανιώνιο. Αυτή η ομάδα μου έδωσε τα πάντα, με υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας μου ευκαιρίες, για αυτό βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό. Είχα μια πάρα πολύ καλή σχέση με την ομάδα και τον κόσμο και είχα σκεφτεί από πριν πως αν έβαζα γκολ σήμερα δεν θα πανηγύριζα. Από σεβασμό και αγάπη προς τον κόσμο του Πανιωνίου. Υπήρχαν στιγμές που έδειξαν την αγάπη τους και για αυτό σήμερα ήθελα να το σεβαστώ αυτό, παρόλο πως είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα. Είχα πάρει την απόφαση από πριν να μην πανηγυρίσω».πηγή: redking.gr