Η ακαδημία της Μπαρτσελόνα έκανε το τραπέζι σε αυτή του Ολυμπιακού με τον Αριελ Ιμπαγάσα να... ξεχωρίζει με την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους».

Την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά είχαν τις προηγούμενες ημέρες οι Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού. Το μεταξύ τους παιχνίδι για το Youth League ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους υπευθύνους των Ακαδημιών ενώ η ομάδα Νέων του Oλυμπιακού επισκέφτηκε-ξεναγήθηκε και προπονήθηκε στο προπονητικό Κέντρο της Μπαρτσελόνα.

Μετά από τον αγώνα, ο οποίος έληξε με σκορ 5-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα, οι Ισπανοί παρέθεσαν γεύμα στην αποστολή του Ολυμπιακού στο «Καμπ Νόου». Κατά την διάρκεια του γεύματος εκπρόσωποι των δυο ομάδων αντάλλαξαν απόψεις για το παιχνίδι αλλά και για τον προγραμματισμό των δυο Ακαδημιών. Οι Ισπανοί έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις απόψεις του γενικού Αρχηγού της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα τον οποίο γνωρίζουν καλά από την πολυετή του θητεία στη La Liga. Ένα από τα θέματα συζήτησης των δυο κλαμπ ήταν και η στήριξη στην Unicef.

Μετά από το γεύμα οι αρχηγοί των δυο ομάδων, ο Στάθης Λάμπρου και ο Oscar Mingueza αντάλλαξαν φανέλες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 31/10 όπου θα διεξαχθεί στο Ρέντη ο αγώνας Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα για την 4η ημέρα του Δ’ ομίλου του UEFA Youth League.
πηγή: gazzetta.gr