Για την νίκη που ήταν μονόδρομος, την πίεση στον ΠΑΟΚ και το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μίλησε ο Κώστας Φορτούνης! «Είχαμε μείνει πίσω βαθμολογικά και είχαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι. Ξέραμε οπωσδήποτε ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο 20λεπτο απειληθήκαμε από μια στημένη φάση.Μετά υπήρξε και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια που δώσαμε και στην Ευρώπη, αλλά τέλος καλό όλα καλά» τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova!

Για την πίεση που άσκησε η ομάδα του στον ΠΑΟΚ: «Στο Καραϊσκάκη πάντα πρέπει να πιέζουμε. Αυτό μας ζήτησε ο προπονητής αυτό κάναμε. Όλα τα παιχνίδι στο γήπεδο μας πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά και τα εκτός και να είμαστε πάντα δυνατοί».

Για την αναμέτρηση στο Καμπ Νου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Άλλες ομάδες πάνε εκεί και τρώνε 6 και 7 γκολ. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στον καλύτερο παίκτη του κόσμου και γενικά σε μια ομάδα με τρομερά ονόματα. Απίστευτο. Παιξαμε αμυντικά αφού δεν γίνεται να κάνεις κάτι άλλο στην ομάδα αυτή. Να φας όσο το δυνατό πιο λίγα γκολ. Η αλήθεια να λέγεται».

Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Μας δυσκόλεψε ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ παίρνει καλά αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και μακάρι να είναι πάντα έτσι για να έχουμε καλύτερες κληρώσεις όταν παίζουμε στην Ευρώπη».

Για τα μπαράζ της εθνικής με την Κροατία: «Εδώ που φτάσαμε στόχος να περάσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια είμαστε καλοί. Αντίπαλος μια εξαιρετική ομάδα, αλλά αν είμαστε όπως πρέπει θα πάμε στη Ρωσία».πηγή: gazzetta.gr