Ο Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα πλάνα του και οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως κλίνει προς μία επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, την οποία στηρίζει και «ντοπάρει» ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες ποντάροντας πολλά στον παίκτη εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.


Ο Λεμονής έχει από κοντά τον Τζούρτζεβιτς, όπως και ο Κοβάσεβιτς και του δείχνουν διαρκώς το πόσο τον πιστεύουν αλλά και πόσα περιμένουν από εκείνον. Αυτήν την στιγμή ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ετοιμάζεται για βασικός στράικερ στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός με δεδομένο ότι ο Εμενίκε έχει ακόμα ενοχλήσεις και προφυλάσσεται.


Υπάρχει δε το ενδεχόμενο ο Νιγηριανός να προφυλαχθεί με Πανιώνιο, παρότι εκτιμάται ότι μπορεί να είναι τελείως καλά για το παιχνίδι και ενώ ο Μπεν είναι τραυματίας και παραμένει off. Κάτω από τα δοκάρια ο Λεμονής προτίθεται να κρατήσει τον Προτό και στα άκρα τους Φιγκέιρας και Κούτρη.


Αλλαγές θα κάνει στο κέντρο της άμυνας με Μποτία ή Βούκοβιτς ή άλλο πρόσωπο. Επίσης αλλαγές θα προκύψουν και μεσοεπιθετικά και ενώ θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως οι Οτζίτζα Οφόε και Ρομαό έχουν σαφείς πιθανότητες να συνεχίσουν βασικοί. Οι πλέον ουσιώδεις δοκιμές 11άδας πάντως αναμένονται από Τετάρτη και μετά.


πηγή: gazzetta.gr