Ο Τάκης Λεμονής μετά τη διακοπή των εθνικών και την επιστροφή των διεθνών βάζει τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πανιώνιο κάνοντας δοκιμές για να αποφασίσει τους παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού μέσα από τις προπονήσεις.

Χθες, λοιπόν, ο Λεμονής χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον Φορτούνη ως δεκάρι. Υπάρχει μία αίσθηση πως ο Έλληνας διεθνής δεν θα είναι βασικός με Μπαρτσελόνα και έτσι ίσως πάει για βασικός με Πανιώνιο. Κατά τα άλλα κίπερ ο Προτό, στα δύο άκρα άμυνας με Φιγκέιρας και Κούτρη και κέντρο άμυνας με Μποτία και Νικολάου ή Βούκοβιτς.

Στον άξονα ο Λεμονής πήγε με Ρομαό και Οτζίτζα Οφόε και δεκάρι ή τον Φορτούνη (σ.σ. που μάλλον λοιπόν δεν πάει για βασικός για το επόμενο ματς του Champions League όπου ίσως δούμε ίδια 11αδα με Γιουβέντους) ή τον Μάριν. Στα δύο άκρα οι Καρσελά και Πάρντο και φορ ο Τζούρτζεβιτς. Πιθανότητες για βασικός έχει και ο Σεμπά.

Η αίσθηση πάντως που υπήρχε στον Ρέντη και το τρικ που κάνει ο Λεμονής είναι πως τους κρατάει όλους στην... τσίτα για 11άδα για να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό. Και για Πανιώνιο αλλά και για Μπαρτσελόνα...
πηγή: gazzetta.gr