Μία μέρα έμεινε για τη φετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκες" υποδέχονται την Τετάρτη, στις 18:00, στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, την πολωνική Γκορζόβ για την 1η αγωνιστική του Eurocup και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την πρεμιέρα του Α' Ομίλου ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (10/10) και η Ελένη Καπογιάννη δεν μπορεί να υπολογίζει την Εβίνα Μάλτση, η οποία έχει αποκομίσει έναν τραυματισμό στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Λευκάδας.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Στο παιχνίδι με την Γκορζόβ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας junior όπως ισχύουν και οι κάρτες διαρκείας του Μπάσκετ Γυναικών. Επίσης, εισιτήρια των 5€ και 10€ θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ Γλυφάδας από τις 16:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.
πηγή: redking.gr