Όλα δείχνουν πως ο Αλμπέρτο Μποτία θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΘΡΥΛΟΥ στη Νέα Σμύρνη! Μετά την επιστροφή του σε αποστολή στο ματς με τον Ατρόμητο πλέον ετοιμάζεται να αναλάβει δουλειά παίρνοντας τα ηνία της άμυνας στις πλάτες του. Τι δοκίμασε ο Λεμονής και ποιος θα είναι ο παρτενέρ του.

Ο Τάκης Λεμονής μπορεί να έχει την απουσία των διεθνών του όμως δουλεύει αδιάκοπα με εντατικές προπονήσεις για να είναι πλήρως έτοιμη η ομάδα στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί ξεκινώντας από τη Νέα Σμύρνη. Ο Λεμονής φαίνεται ότι όχι μόνο υπολογίζει τον Μποτία αλλά τον προορίζει και για τη βασική ενδεκάδα με τον Πανιώνιο σύμφωνα με τις δοκιμές του στις προπονήσεις.

Ο Μποτία θα επιστρέψει και ο Βούκοβιτς είναι επίσης στα πλάνα του Λεμονή. Αν και όπως όλα δείχνουν πως η επιλογή θα ληφθεί τις τελευταίες ημέρες προς το παρόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Λεμονής δοκιμάζει τον Σισέ με τον Μποτία θέλοντας να έχει ένα δίδυμο που θα καθαρίζει τις ψηλές μπαλιές αλλά θα συνδυάσει και την αλτικότητα και τα αθλητικά χαρακτηριστικά του Σισέ με την εμπειρία του Αλμπέρτο Μποτία.