Οι Όλγα Χατζηνικολάου και Στέλλα Καλτσίδου έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για τη νίκη απέναντι στην Γκορζόβ για το Euro Cup.

Όλγα Χατζηνικολάου: «Ήταν ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, δεν ήταν εύκολο στην αρχή, εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, γιατί παίξαμε θεωρώ εκπληκτική άμυνα ό,τι είχαμε σχεδιάσει το κάναμε ακριβώς, δούλεψε πολύ και η επίθεσή μας δείχνουμε ότι αρχίζουμε και έχουμε ρυθμό αν και είμαστε στην αρχή της σεζόν. Τώρα το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».


Στέλλα Καλτσίδου: «Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τα θετικά, το θετικό αποτέλεσμα και θέλουμε να διορθωθούμε και να βελτιωθούμε όσο γίνεται περισσότερο και πιο γρήγορα γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμα πιο δύσκολο. Η εμπειρία υπάρχει σίγουρα, όταν έχεις ξεκινήσει πέρυσι πρώτη χρονιά στην Ευρώπη, οπωσδήποτε έχεις μάθει, έχεις δει.

Πάθαμε και μάθαμε νομίζω τώρα, από εκεί και πέρα το καλύτερο σημαίνει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Σίγουρα ξέρουμε πλέον τι πάμε να αντιμετωπίσουμε δεν υπάρχει έκπληξη, το επίπεδο είναι πολύ διαφορετικό, και πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα ξεχωριστά, να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Είναι και καλό και κακό το ότι δεν έχουμε ανταγωνισμό στην Ελλάδα. Κακό γιατί, σίγουρα δεν υπάρχει αυτή η ένταση στα παιχνίδια που να σε κάνει να προετοιμάζεσαι ακόμα πιο καλά για την Ευρώπη, θεωρώ όμως ότι είναι και καλό γιατί έχουμε τη δυνατότητα ίσως να ξεκουραστούμε παραπάνω. Για εμάς κάθε προπόνηση που κάνουμε είναι 100% οπότε είναι σαν να παίζουμε παιχνίδι όταν παίζουμε διπλό στην προπόνηση και νομίζω ότι αυτό μας βοηθάει πολύ».

πηγή: redking.gr