Θέση για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών πήρε με τοποθέτησή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέφερε πως καταδικάζουν όλοι τη βία και πρόσθεσε τι οπαδοί χειροκρότησαν στο τέλος τον Χριστοδουλόπουλο. Παράλληλα, είπε πως η Πολιτεία αντέδρασε άμεσα και μακάρι αυτό να γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις.

«Ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Εμείς καταδικάζουμε τη βία, απ' όπου προέρχεται. Έγινε στο σπίτι μας, αλλά την ευθύνη του αγώνα και της ασφάλειάς του την έχει η ΕΠΟ. Σε οποιοδήποτε γήπεδο, δυστυχώς, το ίδιο θα βλέπαμε. Ας μην κάνουμε τους έκπληκτους. Το ίδιο θα συνέβαινε και αν πήγαινε κάποιος με φανέλα του Ολυμπιακού στη Θύρα 13. Εκτός αν κάποιοι που αρθρογραφούν, ζουν στην Ισπανία και όχι στην Ελλάδα. Υπάρχει μια δαιμονοποίηση στο Καραϊσκάκη. Αυτοί που χειροκρότησαν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από τη Θύρα 7 δεν ήταν Ολυμπιακοί;», ήταν τα λόγια του Κώστα Καραπαπά στο Sport 24 Radio 103,3 για να καταλήξει.

«Βλέπω μια κινητοποίηση της Πολιτείας και μακάρι να λειτουργεί πάντα με αυτή την ένταση και την ευαισθησία. Σαν χώρος και σαν εγκατάσταση το Καραϊσκάκη είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα. Και κάμερες έχει. Τώρα που μερίμνησε η αστυνομία, έχει. Εγώ θα βάλω κάμερες; Μακάρι να είχε κάμερες και πέρυσι. Κανείς Λασκαράκης δεν θα μπορούσε να πει ψέματα».


Πηγή: Gavros.gr