Η τελευταία πληροφόρηση φαίνεται πως θα υπάρξει αλλαγή δεδομένων για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και την κατάσταση του στην ομάδα του Ολυμπιακού μετά από επιθυμία του ίδιου του Λεμονή.

Αυτό που θα επιδιώξει ο 57χρονος τεχνικός είναι να βελτιώσει ως έναν βαθμό κάποια κομμάτια στην τακτική και στο επιθετικό πλάνο. Η μη παραγωγή φάσεων είναι ένα θέμα που απασχόλησε τον Έλληνα προπονητή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε. Θα ρίξει λοιπόν πολύ μεγάλο βάρος σε αυτόν τον τομέα τις επόμενες μέρες.


Όσο για τη φυσική κατάσταση; Σε αυτή την περίπτωση, καλώς ή κακώς, αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η διαχείριση του ρόστερ. Ο Λεμονής όταν ανέλαβε είπε σε όλη την ομάδα ότι "όλοι θα χρειαστείτε...". Ήδη άρχισε να βάζει στην εξίσωση σιγά-σιγά τον Αντρέ Μάρτινς. Σειρά θα πάρει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Τον Ιρανό τον πιστεύει, θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις και ειδικά σε μία περίοδο που δείχνει για παράδειγμα ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του.


Ο Ανσαριφάρντ περιμένει την ευκαιρία του, ίσως να είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του την αποχώρηση του Χάσι και για αυτό το λόγο όταν ήρθε η πρόταση από την Καραμπάχ, προτίμησε να παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Εκτιμούσε ότι θα γυρνούσε το... χαρτί και θα ξαναγινόταν ενεργό μέλος του Ολυμπιακού.


Ο Καρίμ λοιπόν θα είναι ο «"επόμενος Μάρτινς". Τώρα έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα του Ιράν για τα δύο φιλικά με Τόγκο (Πέμπτη 5/10) και Ρωσία (Τρίτη 10/10), αλλά ο ίδιος έχει διαμηνύσει στον Λεμονή ότι μπορεί να τον υπολογίζει κανονικότατα για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την πρώτη δηλαδή υποχρέωση των "ερυθρολεύκων" αμέσως μετά τη διακοπή.
πηγή: sport24.gr