Ο Ολυμπιακός στις 18 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα, για την 3η αγωνιστική του Champions League και ήδη πάνω από 2,500 ΓΑΥΡΟΙ έχουν κλείσει θέση στο «Καμπ Νου» για τη μεγάλη αναμέτρηση!
Παρά την κατάσταση που επικρατεί στην Βαρκελώνη τις τελευταίες ημέρες, λόγω του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας, ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δώσει βροντερό «παρών» στο «Καμπ Νου».
Οι ΓΑΥΡΟΙ θα ταξιδέψουν στην Ισπανία και θα σταθούν για μια ακόμα φορά δίπλα στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δώσουν μια μεγάλη μάχη κόντρα σε μια από τις σπουδαιότερες ομάδες του πλανήτη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ισπανία, τα οποία ανέφεραν ότι η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διεξαχθούν χωρίς κόσμο κάποια από τα επόμενα παιχνίδια της, με τα ελληνικά Μέσα να βάζουν σε αυτά και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League.
Ωστόσο, όπως είχε γράψει ο «ΓΑΥΡΟΣ», οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ούτε που θέλουν να ακούνε την περίπτωση να παιχτεί σε άδειο γήπεδο ένας αγώνας Champions League και στην Μπαρτσελόνα γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν πάρουν τέτοια απόφαση, τότε ο πέλεκυς της UEFA θα είναι βαρύς.
Στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν καμία ενημέρωση ότι μπορεί να γίνει χωρίς κόσμο το παιχνίδι στην Βαρκελώνη και η μοναδική που μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση είναι η UEFA.


Πηγή: Gavros.gr