Ο ΘΡΥΛΟΣ μπορεί να είχε κάποια ατυχή αποτελέσματα αλλά οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στο πως καταφέρουν να αντιδρούν. Μία πολύ δύσκολη περίοδος πέρασε και τελείωσε και μετά τη διακοπή με το νέο προπονητή και τους παίκτες να αφήνουν πίσω τους οποιαδήποτε κακή στιγμή πλέον βάζει πλώρη για την αγωνιστική βελτίωση και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι παίκτες είναι αυτοί που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να βγουν μπροστά. Σε έναν σύλλογο που δεν υπάρχουν θέματα πληρωμών, κακομεταχείρισης ποδοσφαιριστών, ασυδοσίας ή οποιασδήποτε άλλης παθογένειας, οι παίκτες πρέπει να καταλαβαίνουν πως το επίπεδο είναι υψηλό και οι απαιτήσεις ακόμα υψηλότερες.

Πόσο μάλλον όταν αγωνίζονται σε έναν σύλλογο σαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, που έχει γίνει συνώνυμο των τίτλων και κουβαλάει μία στρατιά εκατομμυρίων φιλάθλων που τον στηρίζουν διαχρονικά με τη φωνή και τα εισιτήριά τους. Για αυτό τον κόσμο πρέπει να παλέψουν και να τον δικαιώσουν που τους υποστηρίζει σε κάθε αγώνα! Για αυτό τον κόσμο πρέπει οι παίκτες να ματώσουν τη φανέλα όπως δήλωσε και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Αν γίνει αυτό τότε να είστε σίγουροι ότι τα θετικά αποτελέσματα θα επιστρέψουν!