Δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας. "Όλοι θα χρειαστείτε", είχε πει στους παίκτες και το εννοούσε. Ποιος είναι ο τελευταίος "εξαφανισμένος" επί εποχής Χάσι που θα εμφανιστεί αναπόφευκτα στα επόμενα ματς;
Ο Τάκης Λεμονής δεν θα μπει στη διαδικασία να βρει νέους Σισοκό ή νέους Παρέδες που τους είχε “τελειώσει” με το που έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό στα τελειώματα της περσινής σεζόν. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Το σύνθημα “όλοι θα χρειαστείτε” που είχε πει στους παίκτες από την πρώτη μέρα της πρόσληψής του, θα το κάνει πράξη.

Σίγουρα θα έχει στο μυαλό του γύρω στους 13-14 ποδοσφαιριστές που θα τους υπολογίζει για βασικούς. Ωστόσο, εξαιτίας του επίπονου προγράμματος που ακολουθεί και λόγω της κατάστασης αρκετών ποδοσφαιριστών του, είναι αναγκασμένος να κοιτάξει να κερδίσει ό,τι καλύτερο μπορεί από τον καθένα. Ακόμα και από αυτούς που ο Χάσι τους είχε “εξαφανίσει”...

Ήδη τον Αντρέ Μάρτινς προσπαθεί να τον ξαναβγάλει στην επιφάνεια. Επίσης το ίδιο θα πράξει και με τον Ανσαριφάρντ, όταν με το καλό επιστρέψει από το Καζάν όπου δίνει το τελευταίο του φιλικό το Ιράν την Τρίτη (10/10). Υπάρχει κι άλλος ένας ποδοσφαιριστής που θα ενεργοποιήσει, γιατί τον θεωρεί υπεραπαραίτητο στη διαχείριση που σκοπεύει να κάνει στο ρόστερ. Ο λόγος για τον Χρβόγιε Μίλιτς.
Ο Κροάτης αντιμετώπισε και ένα προβληματάκι τραυματισμού, αλλά ακόμα κι όταν ήταν υγιής, έβλεπε τα ματς από την εξέδρα ή από την τηλεόραση. Καλά γνωρίζοντες τα του Ρέντη δεν έλεγαν ότι είχε άδικο ο Χάσι που άφηνε εκτός τον Μίλιτς. Οι πληροφορίες που έρχονταν από τις προπονήσεις ήταν ότι ο πρώην αμυντικός της Φιορεντίνα δεν ενθουσίαζε με την εικόνα του.
Ο Λεμονής που τον χρησιμοποίησε στο φιλικό με την Κ20, σκοπεύει να του δώσει παιχνίδια στα πόδια του. Δεν το συζητάμε ότι ο Κούτρης θα αποτελέσει την βασική επιλογή του Τάκη για το αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο, δεν γίνεται να παίξει και στα πέντε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη σε διάστημα δύο εβδομάδων ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα.