Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ μέχρι το 2020 ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ο Σέρβος σέντερ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Θρύλο και δήλωσε χαρούμενος που θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, τόνισε ότι θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου να δικαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό του.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Νιώθω μεγάλη τιμή. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».
Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία κίνηση, καθώς ο 22χρονος σέντερ πέρσι κέρδισε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένας από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης! 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έως το καλοκαίρι του 2020.»Πηγή: Gavros.gr