Ο Ολυμπιακός παρουσίασε μόλις μέσα σε δύο ημέρες μία πολύ βελτιωμένη εικόνα στο Τορίνο και η εικόνα της ενδεκάδας μόνο αισιοδοξία μπορούσε να μας γεμίσει βλέποντας τρία νέα παιδιά (Κούτρη-Νικολάου-Ένγκελς) στις πρώτες τους εμφανίσεις σε τέτοιο επίπεδο.

Μάλιστα οι τρεις πιτσιρικάδες φάνηκαν αρκετά δεμένοι και αρκετά πιστοί στο πλάνο του προπονητή καθώς παρά την απειρία τους έπαιξαν στα ίσια παίκτες όπως ο Ντιμπάλα, ο Μάντζουκιτς, ο Ιγκουαϊν, ο Κουαδράδο, ο Ντόουγκλας Κόστα κ.α. Αυτό λοιπόν ένα πράγμα μας δείχνει! ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Πρέπει να στηριχθούν και να πάρουν ευκαιρίες με στόχο να ανέβουν ακόμα περισσότερο και μέσα από σκληρή δουλειά στις προπονήσεις να αναδειχθούν και να αποτελέσουν κορμό για την άμυνα του Ολυμπιακού τα επόμενα χρόνια! Η ομάδα δείχνει γενικά να στηρίζει νέα ταλέντα τα τελευταία 2 χρόνια και αυτό θα συνεχιστεί και φέτος.

Καλό παράδειγμα αυτού αποτελεί και ο Ζντιέλαρ, που είναι 22 χρονών και ανήκε εδώ και 3 χρόνια στην ομάδα. Έχοντας ψηθεί μέσα από δανεισμούς φαίνεται πανέτοιμος για να αγωνίζεται κανονικότατα με την ομάδα και να πάρει τις ευκαιρίες του και αυτός όπως όλοι!