Ο ΘΡΥΛΟΣ παρουσιάστηκε στο Τορίνο σε έναν αγώνα με μία πολύ δυνατή ομάδα που κάνει πάρτι στο ιταλικό πρωτάθλημα με 6 στα 6 και 18 γκολ! Όπως ακριβώς είπε χθες ο Λεμονής, η ομάδα πήγε για να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε και αυτό έκανε με συγκέντρωση και πλάνο που ακολούθησαν οι παίκτες!


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρουσιάστηκε πολύ πιο διαφορετικός από ότι στα τελευταία παιχνίδια τον τελευταίο καιρό και φάνηκε πολύ πιο συμπαγής, πολύ πιο παθιασμένος και πολύ πιο δεμένος σαν ομάδα! Η φυγή Χάσι έδειξε να ένωσε και να συσπείρωσε τους παίκτες που σήμερα φάνηκαν μεταμορφωμένοι και έπαιξαν στα ίσια τη Γιουβέντους!


Ο ΘΡΥΛΟΣ για 70 λεπτά ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ και αν δεν ήταν τόσο άτυχος στις φάσεις των γκολ τότε θα μπορούσε άνετα να χτυπήσει και αποτέλεσμα μέσα στην Ιταλία κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής! Ο Λεμονής πέρασε με επιτυχία το πρώτο τεστ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά και τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες θα έχει μία διακοπή όπου ο Λεμονής θα δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες!