Ο Τάκης Λεμονής δεν έκανε γνωστά τα σχέδιά του για τον αγώνα μέσω της προπόνησης και όντας αυτός ο πρώτος αγώνας του με την ομάδα φέτος είναι σίγουρα πολύ αβέβαιο να μιλάμε για σιγουριά στην ενδεκάδα.


Βέβαια, υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία δείχνουν να παίζουν δυνατά για την ενδεκάδα και κάποιοι που έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους. Ο Προτό, θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια ενώ οι δύο από τους τέσσερις της άμυνας είναι γνωστοί και συγκεκριμένα οι Ομάρ και Ένγκελς. Στα αριστερά παίζει το δίλημμα Κούτρης ή Φιγκέιρας ενώ ο παρτενέρ του Ένγκελς θα είναι ή ο Μποτία (αν είναι έτοιμος) ή ο Ρομαό.


Ο Ρομαό θα αγωνιστεί σίγουρα στην ενδεκάδα και σε περίπτωση που είναι στα χαφ τότε μοιάζει πολύ πιθανό να έχει ως παρτενέρ τον Οφόε (η χρήση Ζιλέ δεν είναι ακόμα σίγουρη). Ο Φορτούνης δείχνει επίσης να έχει κλείσει θέση στην ενδεκάδα ενώ και ο Εμενίκε έχει ένα μικρό προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης.

Το μόνο που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε είναι οι επιλογές στα εξτρέμ με τη δεξιά πλευρά να έχει τους Καρσελά-Πάρντο και την αριστερή τους Μάριν-Σεμπά. Πάντως οι Προτό, Ομάρ, Ένγκελς, Ρομαό, Φορτούνης, Οφόε και Εμενίκε φαίνεται να είναι οι «σίγουροι» μέχρι στιγμής. Βέβαια, ο Τάκης Λεμονής μπορεί να μας εκπλήξει ακόμα και την τελευταία στιγμή! Το μόνο σίγουρο φαίνεται να είναι ότι δεν θα μπει με σύστημα... «γιούργια» όπως ο Χάσι με Σπόρτινγκ αλλά θα κοιτάξει να φυλάξει τα νώτα της ομάδας