Ο Τάκης Λεμονής έχει ζητήσει μεγάλη αμυντική προσήλωση από τους παίκτες του Ολυμπιακού με Γιουβέντους. Ποιά 11άδα σκέφτεται να παρατάξει στο ματς στο Τορίνο.

Κάτω από τα δοκάρια ο Προτό, τετράδα άμυνας με Φιγκέιρας δεξιά και Κούτρη αριστερά (σ.σ. με τον Ομάρ να έχει πάντως και αυτός τις πιθανότητές του) και κέντρο άμυνας με Ένγκελς και Ρομαό. Για τον άξονα ο σίγουρος είναι ο Οτζίτζα Οφόε και μπροστά του ο Φορτούνης ως επιτελικός και... παίζεται με Ζντιέλαρ, Ζιλέ ή και Ταχτσίδη. Κάποιες πηγές εκτιμούν πως μπορεί να προτιμηθεί ο Ζντιέλαρ ή ο Ταχτσίδης για περισσότερη σκληράδα και αμυντική επάρκεια.

Τον πρώτο λόγο για τα δύο... φτερά φαίνεται να έχουν οι Σεμπά και Πάρντο και για μπροστά ο Εμενίκε. Για τις πτέρυγες υπάρχουν και οι λύσεις των Μάριν, Μπεν και Καρσελά. Ο Λεμονής από την πρώτη στιγμή σχετικά με το ματς ζητάει μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και προσήλωση και πάθος και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο βγει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο έμπειρος κόουτς στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης είχε και κουβέντα με αρκετούς παίκτες του όπως τον Προτό ή τον Φορτούνη. Στόχευσή του είναι να κατεβάσει όσο το δυνατόν πιο ορθολογικό σχήμα αλλά και να έχει τους παίκτες του με αισθητά ανεβασμένη ψυχολογία.πηγή: gazzetta.gr