Ενας πολύ νεαρός παίκτης, ο Δημήτρης Νικολάου κλήθηκε από τον Τάκη Λεμονή να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με την Γιουβέντους, με τον ίδιο να τον δικαιώνει με την πολύ καλή του εμφάνιση.

Ο νεαρός ταλαντούχος στόπερ του Θρύλου αμέσως μετά το τέλος του ματς υποστήριξε με δηλώσεις του πως πραγματοποίησε ένα όνειρό του να παίξει στο Champions League, ενώ ανέφερε ότι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα του.


Για το παιχνίδι με την Γιουβέντους: «Σίγουρα είναι το όνειρό μου να παίξω στο Champions League και στο πιο υψηλό επίπεδο και σήμερα τα κατάφερα. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που θα μείνουν στην ιστορία. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πλέον συνεχίζουμε».


Για το πώς ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι θα αγωνιστεί βασικός κόντρα στην Γιουβέντους: «Όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα αγωνιστώ βασικός σήμερα ένιωσα μόνο χαρά καθόλου άγχος. Παίξαμε κόντρα σε απίστευτους παίκτες και σε ένα φανταστικό γήπεδο. Το περίμενα από μικρός και σήμερα πραγματοποίησα το όνειρό μου. Δεν υπήρχε λόγος να αγχωθώ. Ενιωσα μόνο χαρά».


Για την πορεία του Παναγιώτη Ρέτσου και αν είναι κίνητρο για την δική του καριέρα: «Η κίνηση που έγινε με τον Ρέτσο και τη μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Μας δίνει κίνητρο. Όμως ο καθένας χαράζει τη δική του πορεία, πρέπει να έχει τους δικούς του στόχους και τα δικά του θέλω. Δεν μπορούμε να αντιγράψουμε τον Παναγιώτη. Ο καθένας έχει τη δική του πορεία και έκανε τα πάντα για να βρίσκεται εκεί».πηγή: gavros.gr