Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Ολυμπιακού, αλλά λυπημένος από το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Εμάνουελ Εμενίκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Γιουβέντους. Ο Νιγηριανός μίλησε για τις ευκαιρίες που είχε στην αναμέτρηση και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι απογοητευμένοι, γιατί μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Για τις ευκαιρίες που είχε στον αγώνα τόνισε: «Νομίζω θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο ειδικά στη πρώτη ευκαιρία που είχα. Ήταν μεγάλη η απόσταση που κάλυψα, είδα τον Πάρντο και πίστεψα ότι ήταν καλύτερα να του πασάρω τη μπάλα»


Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Είμαστε λυπημένοι γιατί δεν κερδίσαμε. Φάνηκε ότι ήμασταν έτοιμοι. Ειδικά οι αμυντικοί κάνανε πολύ δουλειά. Είμαι εντυπωσιασμένος από την απόδοση που είχαμε. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό».

Για το τι άλλαξε ο Λεμονής, αλλά και για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί: «Είναι λίγες ημέρες, ο κόουτς έχει λίγο χρόνο για να αλλάξει πολλά. Μας έχει μιλήσει σε αυτόν τον χρόνο, σε όλους τους παίκτες ξεχωριστά. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα και θα δούμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Πολλοί πίστευαν ότι η Γιουβέντους θα μας πατήσει αλλά είδατε πως δεν ήταν έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε απέναντι στη Μπαρτσελόνα».
πηγή: gavros.gr