Η κόντρα Νεϊμάρ-Καβάνι δεν ξεκίνησε λόγω των... πέναλτι αλλά πολύ νωρίτερα: από τότε που πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στα αποδυτήρια ο Βραζιλιάνος! Η διοίκηση της Παρί έταξε και στους δυο γενναιόδωρο πριμ ύψους 1.000.000 ευρώ σε περίπτωση που αναδειχτούν στο φινάλε της σεζόν πρώτοι σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα και κάπως έτσι Νεϊμάρ και Καβάνι έγιναν... ορκισμένοι εχθροί.

Ούτε ο Βραζιιλάνος ούτε ο Ουρουγουανός δείχνουν διάθεση να κάνουν πίσω όσον αφορά στην επιθυμία τους να εκτελούν τις στημένες φάσεις και πλέον μένει να δούμε αν η εντολή του Έμερι να αναλαμβάνουν εναλλάξ τα χτυπήματα θα εισακουστεί.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα από την ισπανική "El Pais", το μικρόβιο της έριδας και της διχόνοιας είχε μπει πολύ νωρίτερα μέσα στα αποδυτήρια των Παριζιάνων και συγκεκριμένα από την πρώτη ημέρα  που ο Βραζιλιάνος μπήκε σε αυτά μετά τη μεταγραφή του, ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Τότε ήταν που ο Νεϊμάρ μπήκε με ύφος... χιλίων καρδιναλίων και έκανε πολύ άσχημη (πρώτη) εντύπωση στον Καβάνι, με τον "Matador" να φέρεται να του είπε: "Και ποιος είναι αυτός; Νομίζεις ότι είσαι ο Μέσι;" Το αν ο Ουρουγουανός είχε διάθεση να αστειευτεί ή να ειρωνευτεί ουδείς μπορεί να το πει με βεβαιότητα, το σίγουρο είναι πως αυτή η ατάκα -σύμφωνα πάντα με το ισπανικό μέσο- άναψε το φυτίλι για να ακολουθήσει η "έκρηξη" εντός της ομάδας...πηγή: contra.gr