Ο Λεμονής απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και στη μεικτή ζώνη αλλά και στη συνέντευξη τύπου όμως μία απάντηση είναι αυτή που έδειξε την διάθεση των παικτών του ΘΡΥΛΟΥ που μπήκαν για να δικεδικήσουν αυτό που δικαιούνταν από τον αγώνα και που στεναχωρήθηκαν γιατί ΟΝΤΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΧΗΤΕΣ και όχι να φύγουν με σκυμμένο κεφάλι.


Η ερωτοαπάντηση ήταν η εξής: Χθες είπατε στη συνέντευξη Τύπου ότι θέλατε να δείτε τους παίκτες σας να έχουν ευχαριστηθεί με την προσπάθεια που θα έκαναν. Φαντάζομαι ότι το ευχαριστήθηκαν.  Απάντηση: "Αυτό που με ικανοποίησε λίγο, είναι ότι επέστρεψαν ευχαριστημένοι κατά κάποιο τρόπο στα αποδυτήρια, αλλά επέστρεψαν και στενοχωρημένοι. Κι αυτό με ικανοποίησε αρκετά".


Αυτή ακριβώς η απάντηση δείχνει πως οι παίκτες του ΘΡΥΛΟΥ είχαν μπει με τη διάθεση να διεκδικήσουν ότι καλύτερο για την ομάδα και δεν μπήκαν ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! Η μαχητικότητα και το πάθος έδειξε πόσο πολύ το ήθελαν και αυτή η αντίδραση στην οποία αναφέρθηκε ο Λεμονής στα αποδυτήρια είναι το μεγαλύτερο δείγμα ότι πραγματικά πίστευαν ότι μπορούσαν να τα καταφέρουν και αυτό το έβγαλαν και στον αγωνιστικό χώρο.


ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!