Εντυπωσιακή η παρουσία των κωπηλατών του Ολυμπιακού στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας, καθώς οι αθλητές μας κατάφεραν να κερδίσουν ένα χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά οι διακριθέντες αθλητές: 1η θέση-χρυσό μετάλλιο: Χατζή Βένια (1χ Κορασίδων) 
2η θέση-ασημένιο μετάλλιο: Σταματέα Μαρία (2χ Κορασίδων)
2η θέση-ασημένιο μετάλλιο: Ευκαρπίδης Ηλίας (1χ Εφήβων)
2η θέση-ασημένιο μετάλλιο: Στυλιανουδάκης Βαγγέλης (1χ Ανδρών)
3η θέση-χάλκινο μετάλλιο: Ευκαρπίδης Ηλίας-Βενεκές Γιώργος (2χ Εφήβων)


Ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος Τάσος Μαρίνος δήλωσε στο osfp.gr. «Οι αθλητές μας έδειξαν πάθος. Τα παιδιά, γεννημένα στον Ολυμπιακό, έφεραν σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα μας. Η συνεργασία μου με τον Προπονητή των Ακαδημιών είναι εξαιρετική για την δημιουργία του μεγάλου Ολυμπιακού και στην Κωπηλασία».
Ο προπονητής των Ακαδημιών, Δημοσθένης Κούβαρης τόνισε με την σειρά του τα εξής: «Όντως η εξαιρετική συνεργασία ως προπονητές μεταφέρει ένα θετικό κλίμα και στην ομάδα. Τα παιδιά έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό και θα συνεχίσουμε με οργανωμένη δουλειά στην οικογένεια του Ολυμπιακού να προσφέρουμε τα μέγιστα».

Ο αρχηγός αποστολής Παναγιώτης Σταματέας συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους προπονητές. Εύχομαι καλή συνέχεια για τους επόμενους αγώνες».

Τέλος ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης επεσήμανε: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αγωνιστές του Ολυμπιακού. Η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και χαίρομαι που τα δικά μας, παιδιά οι γηγενείς αθλητές διακρίνονται σε αγώνες. Τους εύχομαι καλή συνέχεια για το υπόλοιπο του αγωνιστικού κύκλου μέχρι τέλος Οκτωβρίου».
πηγή: gavros.gr