Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ αφήνει πίσω του τον μεσοβδόμαδο αγώνα με τη Γιουβέντους για το Champions League και ο Τάκης Λεμονής καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο όπου και ετοιμάζει δύο ίσως και τρεις αλλαγές στην άμυνα στη βασική ενδεκάδα.


Η πρώτη και βέβαιη αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα με τη Γιουβέντους είναι το ποιος θα αγωνιστεί ως παρτενέρ του Νικολάου καθώς είναι δεδομένο πως ο Ένγκελς θα απουσιάσει λόγω της αποβολής του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Πέμπτη το πρωί στα ΘΡΥΛΙΚΑ ΝΕΑ, φαβορί είναι ο Μποτία ενώ υπάρχει και η πιθανότητα του Σισέ λόγω αγωνιστικής ετοιμότητας. Πάμε όμως στην επόμενη αλλαγή.


Η επόμενη αλλαγή φαίνεται πως θα είναι στα μπακ. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχουμε αλλαγή και στα δύο πλάγια μπακ σε σχέση με αυτούς που αγωνίστηκαν με τη Γιουβέντους. Το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή είναι η χρήση του Ομάρ στα δεξιά που είναι πιο επιθετικό μπακ και ίσως χρειαστεί απέναντι στον Ατρόμητο που θα παίξει κλειστή άμυνα. Το ερωτηματικό παραμένει από την άλλη πλευρά αν θα αγωνιστεί ο Μίλιτς. Ο Λεμονής φαίνεται διατεθειμμένος να του δώσει ευκαιρία για να δείξει ότι τον υπολογίζει καθώς ο παίκτης δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη οπότε ότι ευκαιρίες πάρει θα είναι μόνο εγχώρια.


Βέβαια, τα πρώτα συμπεράσματα θα έρθουν όταν ανακοινωθεί η αποστολή αύριο αλλά όπως όλα δείχνουν ο μοναδικός που είναι σίγουρος για τη θέση του από την άμυνα που αγωνίστηκε με τη Γιουβέντους είναι ο Νικολάου (λιγότερες πιθανότητες έχει ο Κούτρης).