Ο ΘΡΥΛΟΣ πάει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για τη νίκη και μόνο. Μία νίκη που δεν έχει να κάνει με τους τρεις πόντους απλά, ούτε με το να ανέβει στην 1η θέση μόνο. Αυτό θα το κάνει έτσι κι αλλιώς αργά ή γρήγορα γιατί όταν η ομάδα ρολάρει δεν θα την σταματάνε ούτε φαλτσοσφυρίγματα, ούτε ενέδρες αντιπάλων που κλωτσάνε και... παίζουν διπλές και τριπλές ζώνες άμυνες.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ πάει μέσα στο ΟΑΚΑ για να δώσει με τον καλύτερο τρόπο την απάντηση στη συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη πως όση όρεξη κι αν κάνουν για τίτλους και πορείες, νηστικοί θα μείνουν. Οι ελπίδες τους θα μείνουν όνειρα απατηλά. Ο ΘΡΥΛΟΣ πάει για να μπει με τσαμπουκά και με έξυπνο σχεδιασμό και να πάρει το διπλό.

Οι γνωστοί-άγνωστοι θα κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν και να μας τσαντίσουν. Κι αυτό περιλαμβάνει και αυτούς που θα βρίσκονται στην εξέδρα και όσους ανθρώπους της ΑΕΚ θα προκαλέσουν από τη... φυσούνα κιόλας αλλά και τους ρέφερι που θα περιορίσουν τον Ολυμπιακό όσο μπορούν.

Για αυτό θέλουμε αυτή τη νίκη. Γιατί έτσι μάγκικα θέλουμε να τους πάρουμε. Μόνοι μας και όλοι τους όπως ήμασταν πάντα. Γιατί όλοι ζηλεύουν τον πρώτο και προσπαθούν να τον ρίξουν. Την Κυριακή λοιπόν, θα τους δείξουμε ότι αυτός ο ΠΡΩΤΟΣ δεν πέφτει. Η καρδιά του πρωταθλητή θα μιλήσει και πάλι και ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη για να πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο Τορίνο.