Όπως έχει ήδη διαρρεύσει ο Ολυμπιακός ζήτησε την παρουσία του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, κ. Περέιρα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα δεν θα απαντήσει στην επιστολή που του εστάλη και κοινοποιήθηκε σε FIFA και UEFA και δεν πρόκειται να μεταβεί στο ΟΑΚΑ. Η απόφασή του αυτή δείχνει να είναι οριστική και να αφορά όλα τα παιχνίδια. Μάλιστα δεν προκύπτει να επηρεάζεται από το γεγονός πως η επιστολή που έλαβε πήγε σε FIFA και UEFA ως κοινοποίηση.

Για να δούμε ποια θα είναι η στάση του κ. Περέιρα σε περίπτωση που ο... «ατσαλάκωτος» (για τους εξυγιαντές) Σιδηρόπουλος αρχίσει τα... φαλτσοσφυρίγματα και επηρεάσει το αποτέλεσμα. Να δούμε αν τότε θα λάβει δράση όπως ορίζει το αξίωμά του.  Φυσικά και θα δει το ματς, όπως βλέπει όλα τα μεγάλα παιχνίδια αλλά δεν προτίθεται να είναι στο ΟΑΚΑ καθώς όπως λέει έχει εμπιστοσύνη στους παρατηρητές.

Το ίδιο θα ισχύει και για κάθε άλλο παιχνίδι και για κάθε άλλο σχετικό αίτημα, όπως προκύπτει από πηγές κοντά στο περιβάλλον του Βίτορ Μέλο Περέιρα.
Πηγή: gazzetta.gr