Ο αγώνας με τον Ατρόμητο πλησιάζει και ο Λεμονής θέλοντας να δώσει ευκαιρίες στους περισσότερους από τους παίκτες του ρόστερ θα φρεσκάρει αρκετά την ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τη Γιουβέντους.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα σήμερα στα ΘΡΥΛΙΚΑ ΝΕΑ (δείτε το θέμα εδώ), οι σκέψεις του Λεμονή για την άμυνα προσανατολίζονται σε 2 με 3 αλλαγές με τους Προτό και Νικολάου να είναι οι μόνοι σίγουροι για τη θέση τους στην ενδεκάδα. Επιστροφή θα έχουμε για τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ και όπως όλα δείχνουν για τον Αλμπέρτο Μποτία που θα ντεμπουτάρει φέτος σε επίσημο αγώνα (λιγότερες πιθανότητες για Σισέ). Επίσης σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Μίλιτς ενδέχεται να πάρει ευκαιρία αντί του Κούτρη για να δείξει ο Λεμονής ότι τον υπολογίζει κανονικότατα.


Από εκεί και πέρα, οι Ρομαό και Οτζίτζα φαίνεται να παίζουν δυνατά για την ενδεκάδα με έναν εκ των Φορτούνη ή Μάριν να επιστρέφει επίσης ως επιτελικός χαφ. Ως προς τα εξτρέμ εκεί τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα με τον μοναδικό που ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα να είναι ο Καρσελά για τα δεξιά καθώς ο Λεμονής θεωρεί πως μπορεί να κάνει ζημιά σε σφιχτή άμυνα όπως αυτή που θα παίξει ο Ατρόμητος.


Τέλος, πιθανολογείται ακόμα μία επιστροφή αυτή του Τζούρτζεβιτς αν και ο Εμενίκε άφησε καλές εντυπώσεις. Πάντως αν ο Σέρβος δεν ξεκινήσει βασικός είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα μπει έστω και ως αλλαγή για να τον δοκιμάσει ο Λεμονής.