Ανάμεικτα συναισθήματα τόνισε πως έχει ο Σίλβιο Προτό με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Γιουβέντους. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι αν και η ομάδα του ηττήθηκε θα μπορούσε να πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο έμπειρος πορτιέρο υπογράμμισε επίσης πως είναι περήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών του, ενώ ανέφερε πως πλέον η ομάδα θα πρέπει να δει τα λάθη του, προκειμένου να μάθει από αυτά και να μην τα επαναλάβει στο μέλλον.

Για το ματς με την Γιουβέντους:  «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμένα, καθώς είχα να σηκώσω ένα μεγάλο βάρος και τελικά δεν τα κατάφερα όπως θα ήθελα. Εχω ανάμεικτα συναισθήματα, διότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε καλύτερα κάποιες φάσεις, όμως το σημαντικό είναι ότι παίξαμε με την καρδιά μας. Είχαμε πει από την αρχή ότι έπρεπε να απολαύσουμε το ματς και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι και από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Για λίγο πιστεύω δεν τα καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλό σε αυτό το γήπεδο.

Για την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού: «Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό. Γνωρίζαμε ότι θα παίζαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε από την αναμέτρηση. Θέλαμε να είμαστε ικανοποιημένοι βγαίνοντας στο τέλος του ματς από τον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο μας είχε πει και ο προπονητής μας. Θέλαμε να τα δώσουμε όλα και στο τέλος να είμαστε ικανοποιημένοι. Παίξαμε σήμερα με τη ψυχή μας, τα δώσαμε όλα. Εγώ είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τρέξαμε πάρα πολύ, κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Πρέπει, τώρα, να σκεφτούμε τι κάναμε καλά και τι όχι, προκειμένου να μάθουμε από τα λάθη μας».
πηγή: gazzetta.gr