Ο Μπέσνικ Χάσι καταστρώνει τα τελικά του πλάνα έχοντας δύο μέρες ακόμα μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ και φαίνεται να θέλει να ανακατέψει την τράπουλα και να βγάζει τον Ρομαό από την άμυνα γυρίζοντάς τον στην φυσική του θέση που είναι αμυντικό χαφ.


Ο Χάσι σκέφτεται (δεν το έχει αποφασίσει ακόμα) να βάλει στο ντέρμπι βασικό τον Ένγκελς μαζί με τον Σισέ που ήταν πολύ καλός στον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα και κέρδισε πόντους. Ο αμυντικός του ΘΡΥΛΟΥ ήταν πολύ θετικός τόσο στο «κόψιμο» αντιπάλων όσο και όταν ο ίδιος είχε τη μπάλα στα πόδια δίνοντας στον Χάσι μία ακόμα λύση για την άμυνα.


Η λύση αυτή θα εξυπηρετούσε και το πλάνο του Χάσι να «κατακτήσει» το χώρο του κέντρου στο ντέρμπι καθώς βάζοντας τον Ρομαό στα χαφ θα μπορούσε να έχει έναν σταθερό κόφτη, ο οποίος θα έκοβε τη μπάλα και θα ηρεμούσε το παιχνίδι της ομάδας. Σε συνδυασμό δε, με Οφόε και Ζιλέ θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν στο κέντρο.


Να πούμε πως αυτό δεν αποτελεί τελική απόφαση του Χάσι αλλά μία σκέψη. Σκέψη η οποία περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αρχικά με την κλήση του Σισέ στην αποστολή για το ντέρμπι.