Το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει και άπαντες στο επιτελείο του Χάσι καταστρώνουν τα πλάνα ώστε η ομάδα να εμφανιστεί προετοιμασμένη και να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο με στόχο το διπλό στο ΟΑΚΑ.


Ο Μπέσνικ Χάσι σκέφτεται μία σοβαρή αλλαγή στην άμυνα, σχετικά με τα στόπερ στην άμυνα. Πρόκειται για κάτι που πρωτοδοκίμασε στον αγώνα με τον Αστέρα για το κύπελλο και έχει να κάνει με τη μετατροπή του σχήματος με 3 στόπερ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο μπακ χαφ που θα αναλάβουν όλη την πλευρά.


Ο Χάσι είδε το σχηματισμό 3-4-3 να πετυχαίνει με τον Αστέρα καθώς έφερε ακόμα έναν παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής δημιουργώντας χώρους και στηρίγματα στους υπόλοιπους στο δημιουργικό κομμάτι. Βέβαια, ίσως σε ντέρμπι εκτός έδρας να είναι παρακινδυνευμένο να ξεκινήσει από την αρχή με τέτοιο σχηματισμό όμως ο τεχνικός του Ολυμπιακού το δοκίμασε και πιθανόν να το ξαναδοκιμάσει μέχρι την ημέρα του αγώνα!


Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Μποτία είναι 100% έτοιμος οπότε ο Χάσι θα έχει ακόμα ένα σέντερ μπακ έτοιμο για να μπει στην αποστολή. Ίσως λοιπόν, η έλευση του Ισπανού να είναι που κάνει τον Χάσι να σκέφτεται ότι μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί με τέτοιο σχηματισμό.